Om oss

Familien bak Potemyra

Selv om Potemyra er et nytt navn for mange, har vi likevel vært i gamet en stund. Robert er den som har drevet aktivt lengst med rasen. Han har drevet med Jack Russell Terrier siden 2011, og startet oppdrett i 2015. Jeg, Linn har drevet med Husky med alt det innebærer, og da siste hunden døde av kreft var planen å skaffe en hund av mindre størrelse, men likevel like mye hund. Jeg fikk min første JRT helt i starten på 2018, og fikk virkelig alt jeg ba om!

Robert jobber borte i ukene store deler av året som en av veiens helter, men er veldig til stede når han er hjemme. Hundene blir alltid litt ekstra skjemt bort på kjøkkenet sammen med Robert i helgene! Jeg jobber som butikkmedarbeider i dyrebutikk og som hundefrisør i samme lokalet, så det er ikke til å legge skjul på at store deler av hverdagen går til hund. 

Det er i hovedsak jeg som tar meg av pelsstell og handling, men Robert er til stor hjelp på alle plan. Han har til min store glede falkeblikk som ser ting jeg ikke gjør, og omvendt. Sammen utgjør vi en super duo som utfyller hverandre. 

Alle våre hunder er en del av familien vår. De får alle sin tur i senga, være med på jobb, tigge ved bordet og alle kommer ferdig opplært til å ligge i sofaen med oss, så vi beklager på forhånd til alle våre valpekjøpere. 

Vi trives godt ute, men det er ikke til å legge skjul på at når minusgradene kryper fram så kryper vi inn, og det blir ikke like lange turer. Men så fort snøen er borte er vi litt overalt! Elsker å finne nye plasser, turer og opplevelser sammen med våre 2 og 4-bente.

Vi driver et lite oppdrett, og lager for det meste hunder til oss selv som vi kan bruke videre. Det er viktig for oss at våre valper skal være stabile og gode JRT'er, som er godt bygde, vi fortsetter derfor å sette oss nye mål og jobber for å nå disse. Vi avler etter NKK og Rasegruppen for Jack Russell Terrier sine retningslinjer med de helsesjekker som kreves, men det blir alltid noen igjen da vi ikke kan beholde alle for oss selv! Ønsker du/dere bli en del av Potemyra's familien eller lurer på noe mer så ta mer enn gjerne kontakt med oss!