For et år for Potemyra!

01.01.2024

Vi kan ikke være noe annet enn ydmyke, takknemlige, kry og stolte over hva det siste året har kommet med for oss! Det har vært et år fylt med eventyr, utflukter både med og uten hund, kjærlighet, bilkjøring og overraskelser. Men som hos alle andre også nedturer, skuffelser, og tårer! Men i år må disse tingene skygge banen for alt det andre!  

Vært et år fylt med positivitet, godt selskap, gode samtaler og latter! Alle menneskene rundt oss som gjør vår reise, lidenskap og glede som oppdrettere av vår fantastiske rase helt magisk! Vi sier takk til alle! 

Vi har pr nå 2 voksne frøkner, ei som skal over i unghund og ei som skal inn i juniorkarrieren sin veldig snart! Og utav denne firkløveren har vi fått 3 championater, et juniorchampionat, en C.I.B-Junior og flere titler! Vi elsker denne jentegjengen vår, men ser veldig fram til tiden fremover der vi kanskje kan få en kar inn i denne høneflokken vår!

Planene for neste året er om mulig mer spennende! Så får vi se hvor mye vi klarer å gjennomføre! Men vi gleder oss til å gå inn i 2024 sammen!

Vi i Potemyra ønsker alle våre kjente, ukjente og kjære et godt nyttår og håper året som kommer bringer dere lykke og mestring!

PAWS UP!